Odyometri Programı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Göreneller Görme Engelliler Okulunda Kutlandı-Odyometri Programı Toplumsal Katkı Projesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na Özel, Yüksekokulumuz Odyometri Program Başkanı Prof.Dr. A.Sanem Şahlı ve öğrencileri Esma Sancak, Meriçnur Yalman, Aleyna Çiftçi, Uzeyle Hayrunisa Özel tarafından 25 Nisan 2024 Perşembe günü 13:30-17:00 saatleri arasında Göreneller Görme Engelliler Ortaokulunda görme engelli öğrencilere yönelik 'Engel Karanlıkta Değildir' toplumsal katkı projesi gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte görme engelli/az gören öğrencilere yönelik öğrencilerimizle eğitsel ve müzikal faaliyetler yapılmıştır. Değerli Hocamızı ve öğlencilerimizi kutluyor, görme engelli çocuklarımıza aydınlık yarınlar diliyoruz.